Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Ontbijten als een queen: aardbeienfeestje met granola

19 juli 2016 by Gabriella Leave a Comment

Een dag zonder zorgen… begint met een goed ontbijt in de morgen! Wat mij betreft kan deze wijsheid zo op een tegeltje. En om hem nu nog meer kracht bij te zetten, heb ik weer een goed ontbijtje voor je bedacht. Als je ontbijt met dit te lekkere en zeer snel klaar te maken pareltje, weet je zeker dat jouw dag begint met een lach!  

Ingrediënten Ontbijten

  • 200 gram Alpro Mild & cream limoen-citroen
  • 4 eetlepels homemade granola
  • 100 gram aardbeien

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Maak de aardbeien schoon en ontdoe ze van hun kroontje. Ik hoorde laatst dat deze groene gevalletjes heel gezond zijn, maar zelf verwijder ik ze liever.
  2. Doe alle aardbeien in een blender en pureer ze tot je een aardbeienmousse hebt.
  3. Kies een mooi, groot glas, zoals bijvoorbeeld een exemplaar waar je whisky in doet.
  4. Nu kan het opmaken beginnen. Schenk de helft van de Mild & creamy in het glas en strooi hier twee eetlepels granola overheen (met opstaande randjes naar de buitenkant – alles voor de foto).
  5. Vervolgens mag de andere helft van de Mild & creamy erbij.
  6. Klaar voor de finishing touch? Giet voorzichtig de aardbeienmousse in het glas totdat hij gevuld is tot het randje.

Zo, als dit niet ontbijten als een queen is! Geniet ervan.

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Ontbijt

« Gimsel: Rotterdamse hotspot voor de boomknuffelaar
Genieten in Nice – de perfecte stad voor foodies en veelvraten »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2025 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2025 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in