Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Hoera, een meisje! – versierde Oreo’s (plus een lactosevrije variant!)

14 april 2017 by Gabriella Leave a Comment

Wie jarig is trakteert en wie een meisje gebaard heeft, zet beschuit met roze muisjes voor aan haar op kraamvisitekomende publiek. Of deze versierde Oreo's, want stiekem zijn die ook gewoon heel erg cool. 

Ingrediënten

oreo's

Versierde Oreo's

  • 1 pak Oreo's (of 20 lange vingers – voor de lactosevrije variant)
  • 100 gram poedersuiker
  • 3 eetlepels water
  • 1 1/2 theelepel rode kleurstof (hoeft niet, mag wel)
  • 200 gram roze muisjes

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Doe de poedersuiker met het water in een kom en mix dit goed door elkaar. Het moet een beetje op dikke stroop lijken? Te waterig? Doe er dan poedersuiker bij. Juist veel te dik, probeer een beetje water. Doe dit wel voorzichtig, want het plaksel wordt sneller te dun dan dik. Als het precies op de juiste dikte is, doe je de kleurstof erbij zodat het gezellig roze wordt!
  2. oreo's

    Met lange vingers is de combinatie ook erg lekker!

    Giet de roze muisjes op een plat bord, doop de bovenkant van de Oreo (of de lange vinger) in het plaksel en rol het koekje daarna door de muisjes. Tip van Flip: nog makkelijker is het om de muisjes over het beplakte koekje heen te strooien. Je hebt kans op meer troep, maar ook dat de muisjes beter blijven zitten.

  3. Schuif ze voor een uurtje de koelkast in, zodat de icing (het plaksel) hard kan worden.

Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Baby spam, Lekkere trek Tagged With: Lekker & gezond

« Wist je dat piekeraars hele bezige mensen zijn?
Erwtjes dagboek – week 34 »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in