Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Fudge met stroopwafel en gezouten karamel

31 maart 2017 by Gabriella Leave a Comment

Sinds ik eenmaal doorheb hoe eenvoudig het is om zelf fudge te maken, doe ik het eigenlijk aan de lopende band. Een tijdje geleden zette ik het recept van fudge met Oreo online en ook is er al een kraam-editie voorbij gekomen. Deze melkchocolade fudge met stroopwafel en gezouten karamel is minstens net zo lekker. 

Ingrediënten

fudge

Fudge met stroopwafel en gezouten karamel

  • 1/2 blikje gecondenseerde melk
  • 250 gram melkchocolade
  • 3 stroopwafels + 1 voor de decoratie
  • 100 gram salted caramel fudge van Johnny Doodle

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Doe de gecondenseerde melk in een pannetje en verwarm dit langzaam. Het hoeft niet te koken.
  2. Snijd de chocolade in kleine stukjes en doe dit bij de gecondenseerde melk. Laat het een kwartiertje op een laagje vuurtje staan.
  3. Haal het pannetje van het vuur af, snijd of breek de stroopwafels in kleine stukjes en meng dit door het chocolademengsel. Doe hetzelfde met de Johnny Doodle.
  4. Giet de fudge in een met bakpapier bekleed bakblik, decoreer het met de overgebleven stroopwafel en zet het voor minimaal 4 uur in de koelkast. Niet ongeduldig worden. Zo lang heeft het namelijk echt nodig!

Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Friday Favorites Tagged With: Lekker & gezond

« Piekeren – wanneer het teveel wordt en je hulp nodig hebt
De trots van ons huis: zo ziet de babykamer eruit »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2025 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2025 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in