Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Vegetarische spaghetti met romige avocadosaus

13 februari 2017 by Gabriella Leave a Comment

Die avocado en ik.. Wij zijn vriendjes. Geplet op een boterham, vermalen tot guacamole of uit de oven met een eitje, ik hou ervan. Deze vegetarische spaghetti met romige avocadosaus is dan ook met stip op 1 binnengekomen in mijn lijstje met favoriete avondmaaltjes. 

Dit recept is voor 2 personen

Ingrediënten

vegetarisch, avocado

Vegetarische spaghetti met romige avocadosaus

  • 160 gram volkoren spaghetti
  • 1 rijpe avocado
  • 100 ml kookroom light
  • 2 eetlepels parmezaanse kaas
  • 1 gele paprika
  • 100 gram champignons
  • 2 kleine uien
  • Scheutje olijfolie
  • 20 gram verse basilicum (ongeveer 4/5 flinke blaadjes)
  • Peper
  • Zout

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Was de paprika goed schoon, boen de champignons en ontvel de ui. Snijd daarna alle groenten in kleine stukjes. Doe deze met een klein beetje olijfolie in een wok en bak ze even aan.
  3. Ontdoe de avocado van zijn schil en pit, en stop deze daarna samen met de parmezaanse kaas, basilicum, kookroom light, een snufje peper en een beetje zout in de blender en pureer alles totdat je een dikke saus hebt. Dit kan overigens ook met een staafmixer.
  4. Draai het vuur onder je groenten uit en doe de saus erbij. Roer alles goed door elkaar.
  5. Giet de spaghetti af en meng dit door de saus.

Klein beetje parmezaanse kaas over de pasta, et voilà! Een overheerlijk diner. Geniet ervan!

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Diner Tagged With: Lekker & gezond

« Erwtjes dagboek – week 21
10 dingen die je denkt op je laatste Valentijnsdag als kindloos stel »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in