Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Loaded Bugles met zwarte knoflook

9 april 2020 by Gabriella Leave a Comment

Sommige recepten ontstaan uit pure noodzaak en deze loaded Bugles is daar een van. Manlief had namelijk de naturel variant meegenomen en als ik ergens niets aan vind, dan is het wel aan naturel chips! Ik besloot de Bugles wat op te leuken en dit lekkere vegetarische borrelhapje is daar het resultaat van.

Mijn nachos met groenten en gehakt gaat al een tijdje als een malle op de blog en dat is niet zonder reden: chips met gesmolten kaas zijn nou eenmaal ontzettend lekker. Deze loaded Bugles met zwarte knoflook pas perfect in dat rijtje. En helemaal mooi meegenomen: het recept is vegetarisch!

loaded bugles

Ingrediënten voor loaded Bugles met zwarte knoflook

  • 1 zak naturel Bugles
  • 2 lente-uitjes
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 100 gram creme fraiche
  • 4 tenen zwarte knoflook (mag ook normale knoflook zijn, maar pof hem dan wel eerst en gebruik dan 1 teentje. Anders vinden je naasten je niet meer zo leuk, denk ik)
  • 75 gram geraspte kaas
  • 1 klein blikje mais
  • Sweet chili saus
loaded bugles met zwarte knoflook

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht).
  2. Doe de Bugles in ovenschaal. Snijd de lente-ui in ringetjes en hak de cherrytomaatjes in vieren. Strooi deze samen met de mais over de Bugles.
  3. Plet de zwarte knoflook met de achterkant van een vork en roer daar de creme fraiche doorheen. Verdeel dit over de Bugles.
  4. Strooi vervolgens de kaas eroverheen en als laatste maak je een gezellige swirl met de sweet chili saus.
  5. Schuif de loaded Bugles voor 15 minuten in de oven.

Dit is per direct mijn favoriete vegetarische borrelhapje geworden. Geniet ervan!

Delen is lief!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Summary
recipe image
Recipe Name
Loaded Bugles met zwarte knoflook
Author Name
Gabriella van Rosmalen
Published On
2020-04-09
Preparation Time
10M
Cook Time
15M
Total Time
25M

Opgeslagen onder: borrelhapjes, De lekkerste recepten Tagged With: Lekker & gezond

« Online zwangerschapscursus: de voor- en nadelen op een rij
Erwtjes dagboek – maand 35 »

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker
  • Koekjes dagboek – maand 31
  • Maggie’s dagboek – maand 11

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (47)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (608)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (36)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in