Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Karamel-zeezout granola

16 juli 2017 by Gabriella 2 Comments

Een bakje kwark is een bakje kwark en alleen maar magere yoghurt in een schaaltje is ook zo saai. Nee, de slingers moet je toch echt zelf ophangen. Deze karamel zeezout granola zorgt ervoor dat ieder ontbijtje een waar feestje wordt. 

Ingrediënten karamel-zeezout granola

  • 200 gram havermout
  • 150 gram gemengde noten (ik gebruikte een mix van walnoot, cashewnoten en paranoten)
  • 50 gram cranberry's
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 eetlepels Misters Kitchen karamel-zeezout pindakaas

Iedereen klaar? Bakken maar!

  • Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht).
  • Weeg alle ingrediënten af en doe de havermout, de gemengde noten en de olijfolie in een kom en mix dit met de hand goed door elkaar.
  • Doe de pindakaas erbij. Alle ingrediënten moeten ‘nat' zijn van de vloeibare ingrediënten dus je moet even goed roeren.
  • Beleg een bakvorm (ik gebruikte een brownievorm) met bakpapier, strooi het mengsel erover uit en schuif het voor 10 minuten in de oven.
  • Haal de granola-to-be eruit, hussel het even goed door elkaar en doe de cranberry's erbij. Zet de bakvorm daarna weer voor 10 minuten terug en zet de oven weer op 200 graden.
  • Even laten afkoelen en bewaren in een afsluitbare pot. Zo kan je er tot 5 dagen van genieten!

Eet smakelijk! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Ontbijt Tagged With: Lekker & gezond

« Ik geloof in dromen
Gezocht: de idioot die heeft bedacht dat je baby een ID-bewijs nodig heeft »

Comments

  1. Lenneke says

    16 juli 2017 at 06:16

    Ik wil echt bij jou wonen. En vooral eten.

    Beantwoorden
    • Gabriella says

      16 juli 2017 at 13:55

      Hahahaha altijd welkom! Ik weet zeker dat Vince het goed kan vinden met Toet.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in