Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Het gezonde appeltaartje

18 oktober 2016 by Gabriella 1 Comment

Ontbijten met taart is altijd leuk. Het wordt helemaal een feestje als je dat ook nog eens schuldvrij kan doen. Dit gezonde appeltaartje is daarom de beste beslissing die je ‘s ochtends kan maken. Snel klaar is hij helaas niet, maar het is zo lekker dat hij het wachten zeker waard is. 

Ingrediënten

Het gezonde appeltaartje

Ontbijten met taart, wat wil je nog meer?

  • 20 gram kokosmeel
  • 25 gram havermout
  • 100 ml ongezoete amandelmelk
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 1 flinke appel
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel amandelextract
  • 1/2 theelepel agavesiroop

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden (hetelucht).
  2. Doe de kokosmeel, de havermout, de ongezoete amandel, de kaneel, het amandelextract en de agavesiroop in een kom en mix dit goed door elkaar.
  3. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Doe ze samen met de rozijnen door het beslag en roer alles goed door elkaar. Alle ingrediënten moeten goed met elkaar kunnen knuffelen!
  4. Schep het mengsel in een hittebestendig schaaltje en schuif het voor 15 tot 20 minuten in de oven.

Het gezonde appeltaartje is klaar als er een mooi, bruin, knapperig korstje is verschenen.

Eet smakelijk!

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Ontbijt Tagged With: Lekker & gezond

« Zondag is hardloopdag: 5 geweldige hardloophits om op te knallen
5 x superfoods waar je geen nier voor hoeft te verkopen »

Comments

  1. Anne says

    18 oktober 2016 at 08:29

    Ja lekker, echt een favoriet ontbijtje voor de wintermaanden!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in