Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Gevulde appel uit de oven

20 november 2016 by Gabriella Leave a Comment

Sommige ochtenden vragen gewoon om een gezellig, herfstig ontbijt. Op het moment dat de wind om het huis giert en er voor het hele land code geel geldt, dan weet je dat het zo'n ochtend is. Tegen deze gevulde appel uit de oven kan je dan ook eigenlijk geen nee zeggen. 

Dit recept is voor 1 persoon. 

Ingrediënten gevulde appel uit de oven

  • 1 (friszoete) appel
  • 15 gram rozijnen
  • 20 gram havermout
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel agavesiroop (echt maar een drupje!)

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden (hetelucht).
  2. Snijd het dekseltje van de appel en hol hem voorzichtig uit.
  3. Het klokhuis mag je weggooien. De overige stukjes appel vermeng je met de rozijnen, havermout en kaneel. Ben je een groot fan van zoetigheid? Doe er dan ook nog een drupje agavesiroop bij.
  4. Schuif de appel voor 15 minuten in de oven. Daarna mag je direct aanvallen.

Eet smakelijk! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Ontbijt Tagged With: Lekker & gezond

« Omdat het geen sinterklaas is zonder.. kruidnoten!
Platvoeten en freptaart – hoe mijn foodvideo tot stand kwam »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2025 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2025 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in