Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Chocolade ontbijtmuffin

7 maart 2017 by Gabriella Leave a Comment

Van ontbijten met havermout en pindakaas wordt men heerlijk warm van binnen. Magere yoghurt met muesli en fruit eet je als je haast hebt. En deze chocolade ontbijtmuffin? Daar geniet je van op een fijne, lome zondagochtend. 

Ingrediënten chocolade ontbijtmuffin

  • 30 gram havermout
  • 40 gram kokosmeel
  • 1.5 eetlepel (rauwe) cacaopoeder
  • 100 ml amandelmelk
  • 1 ei
  • 1 banaan
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • Olijfolie

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden (hetelucht).
  2. Doe de banaan met de melk in de blender en mix dit goed door elkaar. Zo voorkom je stukjes in de muffin, helemaal als je banaan nog niet zo heel zacht is.
  3. Doe vervolgens alle andere ingrediënten erbij en zorg ervoor dat het een mooi beslagje wordt.
  4. Smeer een kleine ovenschaal in met een beetje olijfolie en giet de muffin to be erin. Schuif het pareltje daarna voor 20 minuten de oven in.

Wel eerst blazen voordat je hem naar binnen propt he? Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Ontbijt Tagged With: Lekker & gezond

« Zo houd je de uitgaven voor de baby uitzet in de hand!
4 baby items die heel duur maar ook heel noodzakelijk zijn »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in