Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Witte chocolade fudge met roze muisjes

10 maart 2017 by Gabriella Leave a Comment

Waarschijnlijk staat mijn hoofd er na de bevalling echt niet naar, maar nu heb ik nog de illusie dat ik mijn kraamvisite iets anders wil voorschotelen dan beschuit met muisjes. Ik ben dus al druk aan het experimenten met allerlei gezellige, meisjesvriendelijke receptjes. Deze witte chocolade fudge met roze muisjes is een serieuze kanshebber. 

Ingrediënten

Witte chocolade fudge

Babymeisjesproof!

  • 1/2 blikje gecondenseerde melk
  • 200 gram witte chocolade
  • 100 gram roze muisjes

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Doe de gecondenseerde melk in een pan en verwarm dit zachtjes. Het mag niet koken!
  2. Breek de witte chocolade in stukjes en laat dit smelten in de melk. Roer er vervolgens 75 gram roze muisjes doorheen.
  3. Bedek een bakblik met bakpapier, giet het fudge mengsel hierin en strooi de resterende muisjes eroverheen.
  4. Zet de fudge voor minimaal 3 uur in de koelkast, zodat hij goed hard kan worden. Serveer het ook altijd vanuit de koelkast, anders wordt het al snel te zacht.

Uiteraard kan je de roze muisjes ook vervangen voor een andere kleur. Wil je wel witte chocolade fudge maken maar dan met een ander ingrediënt? Kies niet voor een al te zoet product. De anijs in de muisjes zorgt voor een bite. Als je dit niet hebt, wordt het al snel te zoet.

Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Mama proof Tagged With: Lekker & gezond

« 4 baby items die heel duur maar ook heel noodzakelijk zijn
10 verboden etenswaren voor zwangere vrouwen »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in