Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Volkoren tosti met tonijn

16 maart 2017 by Gabriella Leave a Comment

Een tosti is een tijdje een verboden item geweest, want: brood is onwijs slecht voor je (not). Gelukkig zijn wij, gekke fitgirls, weer normaal gaan denken en is de tosti hotter dan hot. Deze heerlijke volkoren tosti met tonijn is om je vingers bij af te likken. 

Ingrediënten

tosti met tonijn

De goeie ouwe tosti in een nieuw jasje

  • 2 volkoren boterhammen (zo donker mogelijk)
  • 3 eetlepels gezeefde tomatensaus
  • 3 blaadjes basilicum
  • 1 plak jonge kaas
  • 1/2 blikje tonijn op waterbasis

Extra benodigdheden

  • Een tosti-ijzer of een grill

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Zet het tosti-ijzer alvast aan zodat hij warm kan worden.
  2. Doe de tomatensaus in een kom, snipper de blaadjes basilicum fijn en meng beide ingrediënten goed door elkaar.
  3. Besmeer beide boterhammen (een kant) met tomatensaus en beleg een van de boterhammen vervolgens met tonijn. Daarna volgt de kaas. De andere boterham (met de tomatensaus naar beneden) mag er weer bovenop.
  4. Stop de tosti in het tosti-ijzer totdat hij knapperig is.

Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Lunch Tagged With: Lekker & gezond

« Erwtjes dagboek – week 29
6 geweldige blogs en websites voor zwangere vrouwen »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2025 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2025 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in