Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Snelle quiche in een ovenpannetje

24 januari 2017 by Gabriella Leave a Comment

Voor kerst heb ik twee enorm schattige ovenpannetjes gekregen, maar ik wist niet wat ik er precies mee moest. Vlak voordat ik besloot dat ze dan maar voor de sier waren, bedacht ik opeens deze snelle quiche. Gemakkelijk te maken, erg voedzaam en ook nog eens laag in kcal! 

Ingrediënten

Ovenpannetje, snelle quiche

Hoe schattig zijn mijn ovenpannetjes?!

Dit recept is voor 1 persoon

  • 2 eieren
  • 1 theelepel rozemarijn (of oregano)
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder
  • Een snufje zout
  • 1 hele tomaat
  • 2 grote champignons
  • 2 plakjes kalkoenfilet
  • 1/2 plakje Slanki kaas
  • Een klein beetje olijfolie

Extra benodigdheden 

  • Een ovenpannetje

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht).
  2. Snijd de champignons in kleine stukjes en was de tomaat. Daarna mag deze in schijfjes worden gesneden.
  3. Klop in een kommetje de eieren los en voeg hier de champignons, zout en kruiden aan toe. Roer alles goed door elkaar.
  4. Smeer het pannetje goed in met olijfolie en begin met stapelen: eerst de tomaat, daarna een plakje kalkoenfilet, vervolgens het ei en dan 1/4de plakje kaas. Herhaal dit eenmaal.
  5. Schuif het pannetje voor een kwartiertje de oven in. Kijk na een minuut of 10 of alles nog goed gaat daarbinnen. Wellicht dat als je een turbo-oven hebt, hij iets lager kan.

Direct uit de oven is deze snelle quiche het lekkerst. Eet smakelijk! 

Delen is lief!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Opgeslagen onder: Lunch, Mama proof Tagged With: Lekker & gezond

« Erwtjes dagboek – week 15
Erwtjes dagboek – week 16 »

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker
  • Koekjes dagboek – maand 31

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (47)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (609)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in