Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Mini stroopwafels met butterscotch

18 augustus 2017 by Gabriella Leave a Comment

Ik kan natuurlijk zeggen dat ik al druk bezig ben met oefenen. Mae gaat immers over vier jaar ‘al' naar school en dan is een leuke traktatie noodzakelijk. Maar ja, niemand gelooft dat deze stroopwafels met butterscotch zo lang goed blijven. Daarom beken ik maar direct: ik heb meer dan de helft van deze heerlijke dingen zelf opgegeten. Omdat alleen eten niet leuk is, deel ik het recept met jullie. Geniet van deze te lekkere mini stroopwafels met butterscotch! 

Ingrediënten

Stroopwafels met butterscotch

Zien ze er niet vreselijk gezellig uit?

  • 1 zak mini stroopwafeltjes
  • 1 reep butterscotch melkchocolade
  • Versierseltjes zoals gekleurde hagelslag of spikkels

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Breek de chocoladereep in stukjes en verwarm deze kort in de magnetron zodat het smelt. Uiteraard mag het ook au bain marie, het is maar net wat jij makkelijk vindt.
  2. Dip de helft van de stroopwafeltjes in de chocolade en leg ze vervolgens naast elkaar op een stukje bakpapier. Het handigste is om alleen de bovenkant te dippen (en daar dan weer de helft van), zodat het wafeltje straks niet aan het papier blijft plakken.
  3. Besprenkel ze vervolgens met het versierseltje. Doe dit wel snel nadat je gedipt hebt, om te voorkomen dat je chocolade alweer gestold is voordat je hebt kunnen strooien.

Even een uurtje in de koelkast en je hebt een superleuke traktatie. Voor jezelf. Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Lekkere trek Tagged With: Lekker & gezond

« De wondere wereld van de wee: 7 ellendelingen op een rij
Ik ben een loeder moeder (volgens het internet) »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in