Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Bananenbrood met Tony’s chocolonely

16 september 2016 by Gabriella Leave a Comment

De liefde van de vrouw gaat door de maag. En technisch gezien staat chocolade voor liefde. Dus je kan wel stellen dat dit overheerlijke bananenbrood met chocolade het hele leven compleet maakt. Super simpel, super lekker en als je de bovenkant niet opeet, ook nog eens super gezond. Maar ja, dat is nou wel net het allerfijnste stukje. 

Ingrediënten

bananenbrood

Mijn grootste vriendje Tony

  • 3 rijpe bananen
  • 150 gram havermout
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel cacaopoeder (het liefst rauw)
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 50 gram Tony's Chocolonely karamel zeezout

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden (hetelucht).
  2. Doe de bananen, havermout, eieren, cacaopoeder en bakpoeder in een blender en mix alles door elkaar. Het is de bedoeling dat er een smeuïg, luchtig beslag ontstaat.
  3. Doe bakpapier in een cakeblik en giet het mengsel erin.
  4. Hak de chocolade in stukken. De grote stukjes mag je een beetje in het beslag stoppen en de kleinere stukjes kan je over de bovenkant uitstrooien.
  5. Schuif het heerlijke bananenbrood voor 50 minuten in de oven. Zit er na deze tijd nog beslag aan je prikkertje? Laat hem dan nog 5 minuten langer staan.

Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Lekkere trek Tagged With: Lekker & gezond

« Hoe zit het met…. brood?
Zondag is hardloopdag: 3 briljante tips voor beginnende dravers »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in