Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Volkoren wraps met tomatensalsa en yoghurtdressing

11 april 2017 by Gabriella Leave a Comment

Zodra de zomer voor de deur staat (of de zon schijnt, ik ben niet zo heel moeilijk) krijg ik trek in salades en salsa's. Manlief heeft dit inmiddels door en maakte deze heerlijke volkoren wraps met tomatensalsa en yoghurtdressing voor me. Dit was zo lekker, dat ik het recept graag met  deel! 

Dit recept is voor 2 personen 

Ingrediënten wraps, tomatensalsa

  • 300 gram cherrytomaatjes
  • 3 lente-uien
  • 1 komkommer
  • 200 gram kipfilet
  • 4 volkoren wraps
  • 100 ml magere yoghurt
  • Zout
  • Peper
  • Knoflookpoeder

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Snijd de kip in kleine stukjes, kruid ze met een klein beetje peper en zout en bak ze in een beetje olijfolie mooi bruin.
  2. Was alle groenten goed schoon en snijd 1/2 komkommer, de cherrytomaatjes en de lente-uitjes in mooie blokjes. Je kan de gehele tomaat gebruiken, maar als je het vruchtvlees eruit haalt, is de salsa minder nat.
  3. Doe de yoghurt samen met 1 theelepel knoflookpoeder en een snuf peper in een schaaltje. Snijd 1/4 komkommer in hele kleine stukjes en doe dit hierbij. Roer alles goed door elkaar zodat je een mooi sausje krijgt.
  4. Je kan de wraps even verwarmen onder de grill of in de magnetron, maar koud zijn ze ook erg lekker. Beleg de wrap met de salsa, verdeel de kip en sprenkel daarna de yoghurtdressing eroverheen.

Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Diner Tagged With: Lekker & gezond

« 13 x zeg dit nou gewoon niet tegen een zwangere vrouw
10 dingen die lastig – zo niet onmogelijk – zijn als je zwanger bent »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in