Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

DIY: in elkaar geknutselde vegetarische pastasalade

7 juni 2017 by Gabriella Leave a Comment

Oké, oké! Ik geef het eerlijk toe! In eerste instantie maakte ik de borden alleen maar zo op omdat het zo leuk staat op Instagram. Maar het recept bleek onwijs lekker en zeker het delen waard. Mocht er weer eens een zomerse dag aankomen, maak dan zeker deze in elkaar geknutselde vegetarische pastasalade! 

Dit recept is geschikt voor 2 personen 

Ingrediënten

vegetarische pastasalade

Gezellig en kleurrijk!

  • 100 gram volkoren penne
  • 150 gram gemengde sla
  • 1/2 gele paprika
  • 1 (friszure) appel
  • 4 radijsjes
  • 10 kleine bolletjes mozzarella
  • 1/2 komkommer
  • 3 lente-uitjes
  • 10 cherrytomaatjes
  • 3 flinke eetlepels magere kwark
  • Snufje zout
  • Snufje peper
  • 1 theelepel knoflookpoeder

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Kook de volkoren penne zoals beschreven staat op de verpakking.
  2. Was alle groenten en fruit goed schoon voordat je ze in stukjes hakt. De paprika en appel mogen in kleine vierkanten worden gesneden, de lente-ui mag in ringetjes, de radijs in plakjes en de schijfjes komkommer en tomaatjes in vieren. De bolletjes mozzarella mogen gewoon doormidden worden gebonjourd.
  3. Meng de lente-ui, komkommer en tomaat door elkaar, zodat je een soort salsa krijgt. Voor de smaak mag er een heel klein beetje zout bij, net een mespuntje!
  4. Doe de kwark, het zout, de peper en de knoflookpoeder in een kommetje en roer alles goed door elkaar.
  5. Maak het bord netjes op, een flinke schep dressing in het midden en klaar is Clara.

Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Diner Tagged With: Lekker & gezond

« Mae naar het ziekenhuis: van mijn eigen minion tot aan kleine smurf
Deze 10 dingen heb ik in de eerste maand na de bevalling geleerd »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2025 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2025 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in