Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Knappe komkommers met kruidenkaas

3 februari 2017 by Gabriella Leave a Comment

Soms heb je zin om uit te pakken. Dan staan er 700 ingrediënten op je boodschappenlijstje en vind je het heerlijk om uren in de keuken te staan. Het komt ook wel eens voor dat je iets leuks op tafel wilt zetten, maar geen zin hebt in platvoeten. In dat geval zijn deze knappe komkommers met kruidenkaas de ideale oplossing. Het leven hoeft gewoon niet altijd ingewikkeld te zijn. 

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 1 kuipje Philadelphia tuinkruiden light (mag uiteraard ook gewoon het huismerk zijn)

Extra benodigdheden:

  • Een spuitzak om mooie rondjes mee te maken

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Was de komkommer goed schoon en snijd plakken met een dikte van ongeveer 2 centimeter.
  2. Hol met een theelepeltje de binnenkant van het schijfje komkommer een beetje uit. Doe dit niet te enthousiast, want dan hark je de bodem eruit en dat is niet de bedoeling.
  3. Doe de kruidenkaas in een spuitzak en maak precies in het midden van de komkommer een klein rondje.

Zie je, een kind kan de was doen! 1 komkommer is genoeg voor ongeveer 15 tot 20 schijfjes.

Tip van Flip: het is ook heel leuk om je eigen kruidenkaas te maken! Koop in dat geval alleen zuivelspread en speel zelf met de smaken die je wilt toevoegen. Denk hierbij aan knoflook, verse basilicum, tijm, koriander of kerriepoeder! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: borrelhapjes, Mama proof Tagged With: Lekker & gezond

« Erwtjes dagboek – week 18
Het einde der tijden voor mijn vrouwelijkheid: bevallen met of zonder pijnbestrijding? »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2025 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2025 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in