Foodie, fitgirl en mama in één

Wanneer je ontiegelijk van koken en eten houdt, graag lekker en strak in je vel zit en ook nog eens de enorm trotse moeder van een dochter bent, dan heb je het nodige te combineren. 

Nog voordat ik goed en wel mijn jawoord had gegeven, werd mij al regelmatig gevraagd wanneer ‘de eerste' zou komen. Ik brulde dan steevast dat dat er voorlopig echt nog niet inzat. Ik was het jaar ervoor met veel bloed, zweet en tranen, super gezond eten en veel krachttraining 19 kilo afgevallen en had eindelijk de strakke buik waar ik al zo lang van droomde. Die kon vast niet op tegen de groeikracht van een baby.

Exact 10 maanden na de bruiloft werd ik opgenomen in het ziekenhuis om de bevalling in te leiden. 

Vechten voor mijn geluk

Onze lieve, kleine, knappe, op 11 mei 2017 geboren dochter Mae was een enorme verrassing, maar ook de beste die wij op dat moment konden krijgen. Vlak na onze bruiloft, zijn mijn man en ik namelijk ternauwernood aan de dood ontsnapt. Tijdens onze huwelijksreis zijn wij slachtoffer geworden van de terroristische aanslag in Nice. Met heel veel vallen, nog meer opstaan en vechten voor mijn geluk, kan ik zeggen dat ik inmiddels eindelijk weer gelukkig ben.

Fit in hart, hoofd en lijf

Door deze ervaring heb ik geleerd dat je een ongelooflijk gezond lijf kan hebben, maar dat dat weinig waard is als je hoofd en je hart niet ‘fit' zijn. Sindsdien werk ik net zo hard aan mijn lichaam als aan mijn geest, en dat is dan ook precies wat je op mijn blog terugvindt. Je leest alles over mijn liefde voor eten, hoe leuk fit zijn is, en hoe ik ervoor zorg dat ik een rustig hoofd heb.

Uiteraard deel ik allerlei lekkere, gezonde recepten met je! Schrik niet, er zit ook een aantal verrukkelijke, ongezonde exemplaren tussen. Ik ben namelijk het levende bewijs dat je gewoon binnen 6 maanden na je bevalling weer op je oude gewicht kan zitten en toch af en toe wat ongezonds naar binnen kan proppen.

Alleen maar moederliefde

Maar daar blijft het uiteraard niet bij. Ik ben niet voor niets een foodie, fitgirl en mama in één! Ook schrijf ik regelmatig pagina's vol over mijn kleine gup, de allerleukste Mae. Ik hou maandelijks een dagboek bij, deel mijn eigen ervaringen en steek mijn mening over het moederschap ook niet onder stoelen of banken.

Wil je weten hoe ik mijn wallen als kersverse mama wegwerk? Zie je graag eens een recept met in maanlicht geweekte quinoazaden en linksom gedraaide ananasmelk? Of heb je een serieuze vraag over een angststoornis of mijn ervaringen in Nice? Neem dan vooral contact met me op.